Innovatie is de motor

Al vanaf de oprichting van Innalox is innovatie de rode draad. Het is de reden waarom Innalox bestaat, de motor achter onze ambities. Niet voor niets is onze naam een samentrekking van Innovatief en Aluminiumoxide. Wij doen er alles aan om de mogelijkheden van technisch keramiek naar een hoger plan te tillen. Net zoals wij er alles aan doen om het vakgebied, onze mensen en ons bedrijf verder te brengen.

Onze innovatieve drive uit zich op verschillende manieren. Wij ontwikkelen nieuwe materialen voor specifieke toepassingen van klanten. Daarnaast ontwikkelen we eigen producten en materialen. Tevens maken en modificeren we op verzoek recepten voor andere keramiekproducenten. En we onderzoeken hoe we keramische producten kunnen inpassen binnen de processen van onze klanten.

Om al deze uitdagingen het hoofd te bieden, zijn nieuwe technieken en nieuwe materialen nodig. Daarom houden wij alle ontwikkelingen in de markt en de wetenschap nauwlettend in de gaten. Wij werken bovendien samen met diverse universiteiten en kennisinstellingen. Door op te trekken met deze organisaties, vergroten wij de kennis in onze eigen organisatie. Bovendien kunnen wij op deze manier een waardevolle bijdrage leveren aan de wetenschappelijke ontwikkelingen op keramiekgebied.