Werken bij Innalox

Innalox is een groeiend, ambitieus en innovatief bedrijf dat producten en advies levert op het gebied van technisch keramiek. Om onze ambities waar te maken, zijn wij voortdurend op zoek naar mensen die het interessant vinden om met nieuwe materialen te werken. Mensen die elegante, creatieve oplossingen kunnen vinden voor complexe problemen. Mensen die bovendien een actieve bijdrage willen leveren aan de toekomst van keramiek. Ons team bestaat uit gedreven mannen en vrouwen die actief zijn op het gebied van R&D, productie en sales.

Denk jij dat je ons op één van deze gebieden kunt versterken? Stuur ons een open sollicitatie.

Vacature

Productiemedewerkers m/v

Geplaatst: 26 juni 2021

Ben jij die enthousiaste productiemedewerker die secuur kan werken, gevoel heeft voor techniek en werkt op MBO niveau 3 of hoger? Dan leren wij jou graag kennen!

Innalox levert en produceert oplossingen op basis van technisch keramiek. Voor complexe uitdagingen van industriële bedrijven leveren we geavanceerde en betaalbare oplossingen. Deze zijn zowel functioneel als duurzaam. Innovatie is belangrijk bij Innalox. In nauwe samenwerking met uiteenlopende kennispartners werken wij voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen in producten, materialen en processen. Wat betekent dit voor jou? Onze kleine en dynamische organisatie vraagt om drive en flexibiliteit. Deze functie biedt een uitdagende diversiteit in werkzaamheden.

Functiebeschrijving

Als productiemedewerker produceer je, samen met je collega’s, onderdelen van technische keramiek. Hierbij kun je denken aan het maken van gipsvormen, gieten van producten, handmatig en/of machinaal bewerken, ovens laden en verzendklaar maken van de innovatieve producten van Innalox.

Tevens bewaak je tijdens het productieproces de kwaliteit. Er wordt van je verwacht dat je eventuele afwijkingen in een zo vroeg mogelijk stadium doorgeeft aan je leidinggevende. Ook zorg je voor orde en netheid op je werkplek.

Wij bieden jou:

  • Een fulltime functie binnen een innovatief bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.
  • Een prettige werksfeer binnen een gemotiveerd team van leuke collega’s.
  • Een functie met doorgroeimogelijkheden en mogelijkheid op een vast dienstverband.
  • Salaris naar ervaring en capaciteit.

Voor deze functie is het belangrijk dat jij:

  • Beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Zelfstandig kunt functioneren.
  • Functioneert op minimaal MBO niveau 3 (denk- en werkniveau).
  • Graag je handen uit de mouwen steekt.
  • Woont binnen een straal van 20 km van onze vestiging in Tegelen.

Daarnaast werk je goed samen in ons team en heb je een positieve instelling. Ook heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen, oog voor kwaliteit en een flexibele instelling.

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail met je motivatie en een CV naar werkenbij@innalox.nl. Heb je nog vragen? Stel ze dan ook even via dit e-mailadres.

Download PDF vacature Productiemedewerkers

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!